Taxis de Barcelona
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Aneu amb compte amb els taxis durant el Mobile World Congress a Barcelona

Ha succeït en anteriors edicions i, sí, el més segur és que també es repeteixi aquest any. Dóna-ho per fet. Així que si ets una dels milers de persones que viatjaran a Barcelona amb motiu del Mobile World Congress hauries d’anar amb compte amb el que dius en el taxi. Perquè si li expliques al taxista que vols anar a una casa de putes, la nostra, per exemple, podria succeir que et porti a una altra diferent per a cobrar-se una comissió il·legal per la cara.

Que no t’enganyin quan pugis a un taxi

Surts del Mobile World Congress, et ve de gust fotre un clau i li dius al primer taxista que et porti a Còrsega 252, la nostra adreça. Cras error: el més segur és que el taxista sàpiga a on vols anar i intenti convèncer-te per tots els mitjans per a portar-te a un altre lloc. I sí, els fins a 100€ que s’enduen de comissió per cada client que deixen a la porta faran que sigui molt convincent. Inventant-se tot tipus de mentides per a això?

Això és el que has de fer amb els taxis durant el Mobile World Congress

Amb un petit truc que ara t’explicarem, amagaràs les teves veritables intencions al taxista. El que has de fer és dir-li que et porti a un lloc pròxim, però mai donar l’adreça exacta. És molt senzill: si vols venir a Còrsega 252, li dius que et deixi a Còrsega 250 o 254. Mai li diguis el nom de la nostra casa perquè llavors faran l’impossible per portar-te a un altre lloc.

Què em podria passar si confio en el taxista?

Que no t’enganyin: si els clubs prometen comissions tan altes als taxistes és perquè després saben què recuperaran els diners estafant-te a tu. Potser et cobren les copes 100€ més cares; o et cobren quantitats molt elevades pels seus serveis; o fins i tot poden intentar robar-te de forma descarada. Quantitats que et serà molt complicat reclamar després si vius fora d’Espanya.

Però, tots els taxistes són iguals?

És clar que no. De fet, són molt pocs els taxistes que se salten la legalitat cobrant-se aquestes comissions il·legals. Però, per desgràcia, sí que existeix una petita minoria que intenta aprofitar-se del turista que no coneix la ciutat. Per si de cas, mai li diguis l’adreça exacta de la nostra casa ni tampoc el nom d’Apricots. Que te dejen en un lugar cercano, eso despistará a los que quieren aprovecharse de ti para lucrarse.

Que et deixin en un lloc pròxim, això despistarà als que volen aprofitar-se de tu per a lucrar-se.

La seguretat, lo primer

Potser està malament que t’ho diguem nosaltres, però pocs llocs més segurs que Apricots trobaràs a Barcelona. Unes instal·lacions modernes, noies molt agradables i molta discreció. A més, recorda que les nostres noies també poden venir allà on t’allotges. Continues preferint venir en taxi? Doncs ves amb compte amb el que li dius al taxista.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts