Salón Erótico de Barcelona Apricots
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Fins a l’any que ve, Saló Eròtic de Barcelona Apricots

Després de quatre dies de luxúria, el diumenge passat es van tancar les portes del Saló Eròtic de Barcelona Apricots. Aquest any el nombre de visitants ha superat el de l’any anterior, la qual cosa ens posa molt contents, igual que descobrir que hi ha hagut un increment dels visitants de sexe femení. Una altra cosa que ens enorgulleix molt com a patrocinador oficial, és constatar que l’objectiu de rejovenir el festival atraient un públic més jove s’ha aconseguit de forma plena.

Dit això, podem afirmar amb veu ben alta que el Saló Eròtic de Barcelona Apricots 2015 ha estat un gran èxit.

Saló Eròtic de Barcelona Apricots, noies de companyia

Durant aquests 4 dies, els visitants van poder gaudir d’una gran varietat d’espectacles: des dels live sex shows de Lara Tinelli, Actrices del Porno o Sex Adiction, passant per les exhibicions més atrevides de BDSM de Ama Monika i els seus fidels esclaus, fins als espectacles altament morbosos de l’Enclave Gay.

I, per descomptat, també a l’estand de Apricots va haver-hi prou moviment, i no només gràcies a la presència de les nostres maquíssimes i divertides hostesses, sinó també pel photocall més divertit de tot el saló.

Saló Eròtic de Barcelona Apricots, photocall
Saló Eròtic de Barcelona Apricots, hostesses
Saló Eròtic de Barcelona Apricots, hostesses
Saló Eròtic de Barcelona Apricots, estand Apricots la teva marca del puterío
Saló Eròtic de Barcelona Apricots, photocall

Esperant que tots els que heu acudit a l’esdeveniment l’hàgiu gaudit tant com nosaltres, ens acomiadem del Saló Eròtic de Barcelona Apricots amb el desig que l’edició del pròxim any, de la qual continuarem sent sponsor oficial, arribi a ser encara més reeixida que la d’aquest any.

Veure més fotos

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts