Prostitución Española
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


És legal la prostitució a Espanya?

El terme correcte per a denominar la situació real de la prostitució a Espanya és alegal, és a dir, no és il·legal ni legal. Pot semblar una ximpleria, però la veritat és que està molt clar i us ho explicarem de forma molt senzilla:

Prostituir-se a Espanya no és delicte, sempre que no es faci prop de llocs destinats a un ús per a menors, com a col·legis o parcs. A més en algunes zones d’Espanya, com Barcelona, està penat el consum i la sol·licitud de serveis sexuals en qualsevol via pública, amb multes per a clients i prostitutes que van des dels 750€ fins als 3000€.

A Espanya el més segur sempre serà anar a un local on puguem exercir els nostres drets i, sobretot a Barcelona, on existeixen llicències perquè es pugui exercir l’activitat de prestacions sexuals en ells.

La prostitució lliure no està reflectida en el Codi Penal espanyol (d’aquí la seva alegalitat). Els delictes que sí que estan molt ben especificats són la prostitució de menors, la prostitució obligada en majors d’edat i també el fet de beneficiar-se d’una altra persona que exerceixi la prostitució encara que ho faci voluntàriament (explotació), o el que tots coneixem com els fanfarrons i les màfies.

Per tot això, i perquè quedi molt més clar, explicarem breument com funciona Apricots, no només per als clients, sinó també per a les noies que no coneixen la normativa. Els locals Apricots funcionen exactament igual que qualsevol hotel per hores, és a dir, amb unes tarifes de lloguer d’habitacions per hores fixes perquè qualsevol pugui usar les instal·lacions.

Volem aprofitar per a explicar algunes de les pràctiques que usen moltes cases de noies, que encara que estiguin molt normalitzades des de fa anys, no són legals.

  • Cobrar a percentatge és delicte.
    La casa ha de tenir unes tarifes fixes de lloguer per temps d’ús de les seves instal·lacions.
  • Que la casa cobri al client i pagui a la noia, és delicte.
    La noia ha de cobrar al client i després pagar la tarifa de l’habitació segons el temps que desitgi ocupar-la.
    La casa mai ha de cobrar més depenent del servei que realitzi la noia a l’habitació.
  • Que es retinguin els diners de les noies per un temps, encara que sigui només un dia, és delicte.
    La casa mai pot retenir diners, en cap cas. Ja que la noia és sempre la que ha de cobrar i mai haurà de lliurar els seus diners a ningú, únicament pagarà la tarifa de l’habitació.
  • Que es retingui la documentació d’una noia, és delicte.
    Les cases tenen l’obligació de sol·licitar la documentació de les noies i clients per a comprovar que no accedeixin menors a les instal·lacions i que tinguin la documentació en regla, però no tenim cap dret a retenir en cap cas la documentació a ningú.
  • Que es multi de qualsevol forma a les noies, és delicte.
    Cap casa de noies té cap autoritat per a multar a ningú.

Aquests punts són alguns dels més importants que volem que tots i totes conegueu i lluiteu per canviar-los si coneixeu cases que no funcionen així. Des de Apricots us animem a que si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres per a tractar de donar-vos l’assessorament que necessiteu, independentment de si sou o no clients nostres, i també, per descomptat, si sou o no noies que estan actualment usant qualsevol de les nostres instal·lacions.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

One thought on “És legal la prostitució a Espanya?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts