Cuáles son los sueños eróticos sexuales más comunes y su significado
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Quins són els somnis eròtics més comuns

Avui m’he aixecat molla, crec que he tingut un orgasme mentre dormia. Us ha passat alguna vegada? Encara recordo quan anava a l’institut i va venir una educadora sexual a parlar-nos sobre sexe i somnis eròtics.

El moment més divertit va ser quan se’ns va preguntar si les noies havíem experimentat alguna vegada un orgasme mentre dormíem, i si els nois havien tingut alguna pol·lució nocturna, vaja, que si havien ejaculat dormint. 

Encara recordo quan el meu germà em va explicar que s’havia corregut dormint i no sabia com netejar les taques dels pantalons del pijama i dels llençols sense que els nostres pares s’assabentessin. Segur que més d’un se sent identificat, oi?

A mi m’encanta tenir somnis humits, de vegades, somiar amb sexe fins i tot és millor que follar despert, bé, podríem tenir un debat divertit al respecte però, en alguna ocasió, la sensació de realisme i intensitat és molt alta. 

Les estadístiques assenyalen que el 83% dels homes han experimentat una pol·lució nocturna en alguna ocasió al llarg de la seva vida, mentre que les dones, només un 37% acaben els seus somnis mullades. Jo estic dins d’aquest 37%.

somnis eròtics sexuals

El somnis poden ser emocional i físicament satisfactoris, per això avui, després de les meves investigacions, he decidit explicar-vos quins són els somnis eròtics més comuns i el seu significat. Segur que més d’un us sorprèn.

Quins són els somnis eròtics més comuns?

Els experts solen comentar que somiem el que desitjaríem però no diem, o el que no rebem en la nostra vida sexual. El 8% de tot el que somiem té a veure amb el sexe, crec que és una dada relativament baixa, almenys en el meu cas. 

Tenir sexe en públic

Copular davant dels altres no és el que més em posa, però reconec que té el seu morbo. On sí que ho he fet i no és que sigui molt còmode és a sobre la taula de billar a un bar. La veritat és que la gent ens mirava amb un somriure però, finalment, ens van fer fora del bar, ens va tallar una mica el rotllo però vam acabar de follar a un aparcament. 

Aquest tipus de somnis es comenta que sol ocórrer a les persones més vergonyoses, les que se senten més vulnerables o les que estan exposades i senten que serán jutjades per alguna cosa, i aquest tipus d’ansietat podria sorgir en un somni sexual.

Però si no voleu tenir sexe en públic només en els somnis, us recomano que visiteu la pàgina dels nostres estimats amics Mis Picaderos, tenen el major llistat de llocs per mullar en públic d’Espanya. 

tener sexo en público en Barcelona
 

Somnis sexuals amb el vostre cap o companys de feina

Una de les meves fantasies favorites és poder tenir una trobada sexual amb el meu mentor o amb alguns companys de treball. La veritat és que part d’aquest somni ja  l’he complert, però bé, sempre es pot millorar.

El significat d’aquest somni eròtic està lligat amb el poder a l’oficina de treball, necessiteu tenir més poder i control, fins i tot pot ser degut a la manca d’entusiasme en la vida. Jo el que crec és que desitgeu anar al llit amb algú de la vostra feina però no us atreviu a dir-ho.

Somnis sexuals amb el vostre cap
 

Tenir sexe amb una exparella

A qui no se li ha aparegut una exparella en els seus somnis, ja siguin humits o no. Tenir somnis amb una exparella és més comú del que creiem, el meu pare diu que es deu al nostre subconscient ja que segurament haurem vist alguna cosa com, per exemple, un post a Facebook o Instagram, un regal que ens va fer, etc. Però si soleu tenir sexe amb les vostres exparelles molt sovint en somnis potser heu de preguntar-vos alguna cosa.  

Tenir sexe amb una exparella
 

Somnis sexuals amb famosos

Us confesso que he tingut somnis humits amb Zac Efron i Ian Somerhalder entre molts d’altres. En aquesta ocasió he tingut trobades sexuals individuals tot i que un trio no hagués estat gens malament.

Els somnis sexuals amb famosos es deuen a les obsessions que pugueu tenir amb ells, jo només els espero a l’aeroport quan arriben a Espanya i després em quedo tota la nit a la porta dels hotels en què s’allotgen, però res més. 

Somnis sexuals amb famosos
 

Somnis eròtics amb familiars

Aquest tipus de somnis eròtics encara no m’han passat, és veritat que tinc un cosí molt ben plantat però, de moment, no vull tirar-me’l.

En diferents pel·lícules i sèries hem vist com germans i cosins s’estimen molt, i fins i tot arriben a fer l’amor. Si sou fans de Joc de Trons sabreu que Cersei i Jaime Lannister mantenien una relació impura, o a la pel·lícula Cruels Intencions, on l’actor Ryan Phillippe està assedegat de sexe cap la seva germanastra, l’actriu Sarah Michelle Gellar, més coneguda com Buffy Caçavampirs. 

Les interpretacions per a aquest tipus de somnis eròtics poden ser diverses, però el més freqüent sol ser per la falta de connexió amb aquesta persona, segurament  perquè us estigueu allunyant i necessiteu un acostament.

Somnis eròtics amb familiars
 

Somnis sexuals sobre fetitxes i fantasies

Somiar amb el BDSM, el fetitxisme de peus, participar en una orgia, fer un trio, participar en un bukkake o en un gang bang és perfectament normal. Són escenaris que segurament es donen perquè en alguna ocasió haureu vist algun tipus de pel·lícula o haureu volgut saber què se sentiria si ho portessiu a la pràctica.

Somnis sexuals sobre fetitxes i fantasies
 

Somnis sexuals salvatges

Un altre dels meus somnis eròtics preferits, haver experimentat en somnis una escena de pel·lícula porno, sexe salvatge desenfrenat. Com podríem interpretar aquest somni? Jo crec que és per falta de sexe, o tot el contrari, que el sexe ho és tot a la vida. 

Somnis sexuals salvatges
 

Al final, el significat dels somnis és el de menys perquè no és una ciència exacta, l’important és gaudir del somni, i si és eròtic, molt millor.

Durant el dia rebem centenars d’impactes sexuals, pel carrer, a la publicitat, a Internet, a la televisió, a les pel·lícules, a les sèries, a les revistes, als llibres, etc. Això fa que, al final del dia, tots aquests impactes arribin al nostre subconscient per programar-lo a través d’estímuls que apel·len al sexe.

Acabaré l’article d’avui sobre els somnis eròtics amb una frase del meu pare: “Al nostre cervell li encanta somiar amb el que està prohibit”.

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts