alimentos para tener mejor sexo
No seas egoísta, compárteme con tus amigos


Aquests aliments t’ajudaran a tenir millor sexe

Des de ben petita m’ha agradat jugar amb el menjar però la meva mare sempre em deia que amb el menjar no s’hi juga. La veritat és que ara vaig entenent per què no em deixava fer-ho, a poc a poc vaig descobrir que els aliments serveixen per a molt més que menjar-los.

Qui no ha experimentat alguna vegada amb el menjar? I no, no em refereixo a cuinar com els concursants de MasterChef o realitzar experiments i esferificaciones com Ferrán i Albert Adrià. Després de llegir molt sobre el menjar, realitzar algunes proves i comentar-ho amb el meu pare i germà, he arribat a la conclusió que els aliments tenen una doble funció: ajuden a excitar-nos i també poden donar-nos plaer. Així és, tal com ho acabes de llegir, i ara us ho explicaré.

Tinc entès que molts de vosaltres a l’hora de masturbar-vos sempre busqueu noves tècniques i formes de cascar-vos-la que us puguin donar plaer d’una forma diferent. Perquè per si no ho sabíeu, els aliments són una bona opció perquè experimenteu i gaudiu de noves sensacions.

Aliments per a donar plaer als homes

Aliments per a donar plaer als homes

Meló i síndria

Aquestes fruites estiuenques amb gran contingut d’aigua i de sabor dolç són perfectes per a ajudar-vos a sentir una sensació fresca en els vostres penis. L’única cosa que heu de fer és un forat en la part lateral o en una punta (aquí depèn del teu tipus de polla) amb un gruix aproximat al del teu penis, i ja no cal que t’expliqui la resta, oi? Això sí, subjecta fort el meló amb les mans i intenta no donar-li gaires copets, a veure si es trencarà.

Pela de plàtan

Mai tiris la pela d’un plàtan, jo he enxampat al meu germà masturbant-se amb ella, diu que la sensació és semblant a la d’una fel·lació. La veritat que vaig quedar molt sorpresa, i alguns dels meus amics ho han provat i diuen que té la seva cosa. El que sí que sé segur, és que el teu penis tindrà un gust boníssim.

Pastís de poma

Segur que molts de vosaltres després de veure l’escena del pastís de poma en la pel·lícula American Pie, vau pensar on la puc ficar que em doni plaer? Algú ho ha provat amb algun tipus de pastís? Com va ser la sensació?

alimentos para dar placer a las mujeres

Alimentos para dar placer a las mujeres

Fruites i verdures amb forma de penis

Jo ho he provat amb cogombres, carabassons, pastanagues… la veritat que m’ha agradat bastant, però res és comparable amb un bon penis erecte. Un consellet, si us voleu ficar alguna d’aquestes fruites i verdures pel cony, millor col·loqueu-los-hi un condó damunt, a vegades poden provocar alguna reacció al·lèrgica, en dono fe.

Gelat

Els gelats com el Calippo de tota la vida, els polins… donen un gustet molt agradable, especialment a l’estiu, però primer millor que els xucleu una mica, perquè si us els introduïu de cop, se us poden quedar enganxats a la pell i la veritat, és que la sensació no és gens agradable.

Salsitxes i embotits

Ara visc a la ciutat, abans vivia en un poblet rural de l’interior envoltada d’animals i granges, així que no és d’estranyar que m’encantin els embotits i la carn. Allí on es posi una bona llonganissa dura… però com ja us he dit, sempre amb protecció, encara que la llonganissa ja tingui una capa fina, millor col·loca-li un preservatiu per damunt.

Alimentos que pueden excitarnos

Aliments que poden excitar-nos

Abans d’una nit de sexe, ja sigui en la teva primera cita o no, millor no et mengis una graellada de carn ni allioli, no perquè no és una bona opció, sinó perquè un estómac ple a ple rendiment en el llit no seria recomanable i no seria el més idoni.

Abans d’una nit de sexe el millor és menjar una cosa lleugera, que no ens ompli molt per a tenir més aptituds en el llit. I els aliments dels quals us parlaré no són els típics dels quals sempre has sentit parlar com les ostres, la xocolata, les maduixes, etc. Els aliments que us proposo, a part de ser super bons per a la salut, a més poden activar una mica més la vostra líbido, i ajudar-vos en la vostra vetllada.

Espinacs

A mi m’encanten els espinacs, sobretot saltats amb panses i pinyons. Es veu que els espinacs són un regulador natural de la libido. El magnesi està present en les seves fulles i és necessari per a la producció de testosterona. No us recomano que mengeu espinacs en la primera cita, ja que les restes de les seves fulles solen quedar entre les dents havent dinat, a qui no li ha ocorregut alguna vegada anar amb un tros de fulla verda entre les dents?

Regalèssia

Segons diversos articles que he llegit, la regalèssia és un dels productes que més estimula els estrògens femenins i augmenta la líbido de la dona, però alhora també té efectes en l’home perquè estimula l’erecció, per això es converteix en un aliment sensacional si en acabar per a sopar tenim una festa sorpresa. Per tant, en infusions, pastissos, la regalèssia pot ser un bon complement per a acabar bé la nit.

Gingebre

Segons un refrany, “tot lo bo es troba en el gingebre”. Jo en prenc per a prevenir els refredats, però el meu pare li ho donava a la meva mare com a afrodisíac perquè deia que li augmentava la líbido femenina, però la meva mare li ho donava al meu pare perquè ajuda a contrarestar la impotència. AH! i recorda, el gingebre ajuda a no tenir mal de cap. Ara la teva dona o parella ja no tindrà excusa.

La mel

És un edulcorant alt en vitamines, és un dolç natural sensacional i té la capacitat d’augmentar en molt poc espai de temps els nivells de testosterona. S’utilitza en diversos països per a millorar les relacions sexuals de parella.

Crispetes

Un aliment que segurament agrada a tothom, les podem trobar en reunions, festes, i normalment no solen faltar en veure una bona pel·lícula. Les crispetes tenen els nivells més elevats d’arginina vegetal que hi ha entre els aliments, el component principal de l’esperma, ajuda en la seva qualitat i quantitat, a més afavoreix la seva mobilitat. No hi ha millor preliminar que veure una pel·lícula eròtica menjant crispetes, mentre va pujant la vostra líbido.

Ara ja sabeu que els aliments us poden ajudar a passar una bona vetllada, estant sol o acompanyat. Però el que més m’interessa és saber si us heu masturbat alguna vegada amb algun aliment i com va ser la vostra sensació. M’ho expliqueu?

Apricots
No creiem en l'amor a primera vista però cardem en la primera cita. Volem ser la teva marca del puterío.
Posts created 522

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts